Uusimmat julkaisut
Arkistot

KENTTÄ JA RANGE AUKEAA!

Hyvät pelaajamme,

olemme avaamassa rangea ja kenttää tulevien päivien aikana. Koronavirus tulee ainakin alkukaudesta vaikuttamaan monin tavoin toimintapoihimme ja poikkeusjärjestelyt tulevat näkymään esimerkiksi varaus-, maksamis-, ilmoittautumisjärjestelyissä, kuten myös toiminnassa rangella ja klubitalon läheisyydessä. Myös pelaamiseen tulee muutoksia. Toivomme kaikkien tutustuvat ohjeistuksiin jo ennen pelaamaan tuloa tai ainakin viimeistään paikan päällä. Ohjeet ja rajoitukset tulevat noudattamaan Suomen Golfliiton linjauksia ja viranomaisten ohjeistuksia.

Range aukeaa la 25.4 klo 10 säävarauksella. Pakkasyön sattuessa kohdalle, odotathan kuuran sulamista ennen rangelle menoa. Valitettavasti alkuun on toimittava vanhoilla jemmassa olevilla poleteilla, koska caddiemaster-palvelut aukeavat vasta pe 1.5 klo 10. Pallokorit eivät ole käytössä, joten ota mukaasi oma kori tai muovikassi palloja varten. Koskethan palloihin ja poletteihin vain hanskakädellä.

Kenttä ja caddiemaster-palvelut aukeavat pe 1.5 klo 10. NexGolf aukeaa viimeistään ma 27.4.

Tervetuloa pelaamaan!