Uusimmat julkaisut
Arkistot

Vapaaehtoisia valvojia tarvitaan!

VAPAAEHTOISIA VALVOJIA TARVITAAN!

Hyvä Puula Golfin jäsen,

Kentän avaamispäivä lähestyy. Huolimatta vakavasta tilanteesta ympärillämme on hienoa, että meillä kaikilla on pian mahdollisuus avata golfkausi Puulalla ja päästä ulos liikkumaan turvallisissa olosuhteissa.

Jotta  kykenemme myös pitämään kentän ja rangen auki, toiminta ja liikkuminen siellä tulee olemaan tarkoin säänneltyä ja ohjeistettua.  Vaikka sääntöjä tulee olemaan paljon, niiden tunnollinen noudattaminen on välttämätöntä. Tämän vuoksi ohjeiden noudattamista joudutaan myös valvomaan ja tähän eivät henkilökuntamme resurssit yksin riitä. Tulemme tarvitsemaan myös  vapaaehtoisia valvojia, jotka tarvittaessa ohjein ja neuvoin varmistavat että peli sujuu turvallisesti ja jouhevasti.

Olisi hienoa Jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan valvontarinkiin ja sitoutua valvojaksi vaikkapa vain muutamaksi päiväksi. Kaikki apu otetaan kiitollisena vastaan ja kysymyshän on yhteisestä asiastamme. Emme saa pilata tätä hienoa mahdollisuutta päästä pelaamaan. Ole yhteydessä Sariin (p. 040-731 76 25) ja anna yhteystietosi ja kerro samalla mitkä ajankohdat sinulle sopisivat parhaiten. Suurin tarve valvonnalle tulee kohdistumaan viikonloppuihin.

Kiitos!

Puula Golfin hallitus