Uusimmat julkaisut
Arkistot

Siirrymme 3-4 hengen lähtöihin su 10.5

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Siirrymme äitienpäivänä su 10.5 10 minuutin välein oleviin 3-4 hengen lähtöihin. Aamulla klo 06-10 väliset lähdöt ovat silti suositeltuja vain kahden hengen pelaamiseen. 

Muistattehan kuitenkin, että vaikka siirrymme tuohon isompaan ryhmälukuun, niin suosittelemme edelleen pelaamista vain omien perheenjäsenten tai jo vakiintuneiden pelikavereiden kanssa, noudattaen edelleen suositeltuja turvavälejä ja sääntöjä.

Suositellut kierrosajat ovat: (ilman kahvitaukoja!)

kahdelle hengelle= 1 h 50 min

kolmelle hengelle= 2 tuntia

neljälle hengelle = 2 h 10 min

Varaathan seuraavan kierroksen lähtöajan näiden aikojen puitteissa. Nyt kun kentällä tulee ryhmäkokojen muuttuessa olemaan hyvin erikokoisia lähtöjä (1-4 henkeä), niin kehoitamme kaikkia pelaajia seuraamaan peliaikaansa, takana ja edessä meneviä ja suhteuttamaan mahdollisuuksien mukaan omaa pelaamistaan, jottei syntyisi jonoja. Ohittaminen on edelleen kielletty. Pyydämme pelaajilta kärsivällisyyttä ja joustoa. Katsothan tarkemmat päivitetyt ohjeet etusivun Ohjeita- artikkelista.

 

 

 

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]