Uusimmat julkaisut
Arkistot

Etsitään junnutreenien vetäjää / vetäjiä

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Junnutreenien vetäjä / vetäjiä olisi hakusessa! Junnujen treenejä olisi tarkoitus pitää esim. kerran viikossa kesäkuun puolesta välistä elokuun alkuun maksimissaan muutama tunti kerrallaan.  Sinun ei tarvitse sitoutua vetämään kaikkia treenejä koko kesän, jos edes muutamankin kerran. Yritetään jakaa vastuuta ja vetoja useammalle, jos vaan saamme innokkaita vetäjiä. 

Treenejä olisi tarkoitus pitää esim. lauantaisin aamupäivällä, mutta aikaa voidaan sovitella tarpeen mukaan.

Ilmoittautua voit toimiston numeroon: 040-731 76 25 tai meilitse toimisto@puulagolf.fi.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]