Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolf OY:n yhtiökokous ja RY:n vuosikokous

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

PuulaGolf RY:n vuosikokous pidetään la 6.6 klo 13 alkaen kunnantalon Kangasniemi-salissa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Kutsu saapuu jäsenille loppuviikon jäsenpostissa.

 

PuulaGolf OY:n yhtiökokous pidetään la 13.6 klo 13 alkaen kunnantalon Kangasniemi-salissa. Kutsu ja lisätietoja tulee osakkaille osakaspostissa tällä viikolla ja samoin loppuviikolla osakassivuille päivittyy aineistoa.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen määräämät sekä muut hallitukselle kirjallisesti yhtiökokoukseen käsiteltäväksi tuodut asiat. Mikäli et halua itse olla paikalla, voit valtuuttaa edustajan kokoukseen oheista valtakirjaa käyttäen. Kokoukseen tullaan myös järjestämään etäyhteys. Halutessasi lähetämme sähköpostilla linkin, jonka kautta voit osallistua kokoukseen puhelimitse. Kokousjärjestelyjen helpottamiseksi ja etäyhteystarpeen mitoittamiseksi pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan kokoukseen sähköpostiin toimisto@puulagolf.fi 10.6.2020 mennessä ja samalla ilmoittamaan, mikäli haluat käyttää etäyhteyttä.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]