Uusimmat julkaisut
Arkistot

OHJEITA! (päivitetty 1.6)

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Caddiemaster palvelee kesäkuussa arkisin  klo 9-18 ja viikonloppuisin 9-17.

Klubitalon sisällä voi asioida samaan lähtöön kuuluvat aina kerrallaan! Odotathan vuoroasi terassilla tai ulkona.

Aamuajat klo 06-10 ovat suositeltavia vain kahden hengen ryhmille.

Suosittelemme pelaamista omien perheenjäsenten tai jo vakiintuneiden pelikavereiden kanssa. Älä laita itseäsi vieraan pelaajan kanssa samaan lähtöön lupaa häneltä kysymättä.

Kierrosajat: (eivät sisällä kahvitaukoa!)

kahdelle hengelle = 1 h 50 min, kolmelle hengelle = 2 h, neljälle hengelle= 2 h 10 min.

 

Katso ohjeistukset pelaamisesta ja varaamisen/maksamisen/vahvistamisen ohjeet: (ohjeet päivitetty 1.6.2020)

Pelaamisen ohje: kenttä ja range, turvallisuus –> OHJEET

Varaamisen, maksamisen ja vahvistamisen ohjeet:

PuulaGolf Oy:n osakas ja kausi- / vuokrapelioikeuden haltija –> OHJEET

PuulaGolf Ry:n jäsen ja vieraspelaaja –> OHJEET

Peruuttamattomista tiiajoista peritään 25 euron No show-maksu.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]