Uusimmat julkaisut
Arkistot

Tulevia tapahtumia

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

La -Su 10.-11.10: kenttä on varattu koko viikonlopuksi Kapa DG:n ja Team Spirit ry:n yhteistyössä järjestämän Suomen Frisbeegolfliiton alaiseen kisaan. Kilpailussa pelataan molempina päivinä yhteislähtönä 18 väylää. Kilpailuun on odotettavissa lähes 90 kilpailijaa.

Toivotamme kaikki kisaan osallistuvat frisbeegolfarit tervetulleiksi kauniille ja erittäin hyvässä kunnossa olevalle kentällemme!

 

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]