Uusimmat julkaisut
Arkistot

Uusia PuulaGolfin logopaitoja tilattavissa

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Klubitalolla on nähtävissä, hypisteltävissä ja kokeiltavissa mallit uusista PuulaGolfin logopaidoista. Merkki on Glenmuir. Pikeepaidat ovat erittäin miellyttävät päällä, kokoja ja värejä on runsaasti eikä hintakaan päätä huimaa. Paidat PuulaGolfin logolla 55 €. Logo on brodeerattu vasempaan hihaan.

Värejä on siis paljon; naisille 13 ja miehille 15. Kuvasta löytyy 7 eri sävyä. Koot S – XXL, joistakin väreistä löytyy naisille myös XXS ja XS.

Teemme yhteistilauksen to 18.6 mennessä tilanneille. Seuraava tilaus mennee heinäkuun loppupuolelle, joten jos haluat hienon, uuden paidan täksi kesäksi käyttöösi, niin laitappa tilausta tulemaan.

Tilauslista ja väritiedot löytyvät caddiemasterilta kilpailu-kansiosta.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]