Uusimmat julkaisut
Arkistot

Hanakat-kisan tulokset

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Sunnuntaina 14.6.2020 kisattiin PuulaGolf:n kesän ensimmäinen parikilpailu Hanakat-scramble. Parikisaan osallistui 30 paria ja aurinkoisessa kesäsäässä voittoon ylsivät Henri Lamberg & Veikka-Matias Rauttola huikealla tuloksella (netto lyöntimäärä 60). Toisena Jaakko Kosloff & Petri Tynkkynen (64) ja kolmantena Joonas Innanen & Esa Paunonen (65). Lähimmäs lippua kisattiin väylällä 8/17 ja tarkimman avauksen löi Juha Kemppi. Pisin draivi mitattiin väylällä 4 /13 ja pisimmälle avasi Antti Valjakka.

Kiitoksia osallistuneille ja kisan sponsorille PTA-putki Oy:lle.

(Pääkuvassa voittajat Henri Lamberg & Veikka-Matias Rauttola)

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]