Uusimmat julkaisut
Arkistot

3 Mailan juhannuskisa

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Kolmen vapaavalintaisen mailan juhannuskisa saatiin pidettyä pilvipoutaisen sään suosiessa. yhdeksänväyläisen kisan päätteeksi grillatut Aromilihan makkarat (joita onkin joka vuosi kehuttu, vaikkakin oli hieman tummempiakin yksilöitä tarjolla) ja jälkkäri kahvet! sijalla 1. Marsala Jiri 20 pb 2. Alisalo Merja 19 pb (kuvassa) ja 3. Lehtimäki Jarmo myös 19 pb Onnittelut voittajille! Tokihan jäi vielä muutama makkara paketti arvontaakin. Kiitämme yhteistyökummpaniamme Aromilihaa palkinnoista.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]