Uusimmat julkaisut
Arkistot

Osakastapahtuma 2020

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Osakaskisa pelataan la 4.7 klo 12 alkaen tiiaikalähtöinä. Kisan jälkeen on Burgeribuffet, jota meille tulee valmistamaan viime rankingissa Suomen Parhaaksi

Golfkenttäravintolaksi valitun Tapiola Golfin Ravintola Vistan yrittäjäpariskunta Heli ja Teijo.

Menu:

Tomaatti-vuohenjuustosalaatti ja yrttikastike

Burgerin härkäpihvit tai halloumia Traeger-grillistä

sekä runsaat lisukkeet jaetaan buffetista.

Jälkiruokana MansikkaPannacotta

Kisamaksu on 48 € green fee-osakkailta ja 15 € pelioikeudella pelaavilta osakkailta.

Kilpailumaksu sisältää poletin, kahvin, aterian ja mukavan päivän & illan pelikavereiden kanssa.

Burgeripuffet edellyttää vähintään 30 osallistujaa!

Ennakkoilmoittautumiset caddiemasterille ti 30.6. klo 16 mennessä.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]