Uusimmat julkaisut
Arkistot

Jussi Savolainen löi uuden kenttäennätyksen

Sunnuntaina pelatussa Puulan Pätkä kilpailussa Jussi Savolainen rikkoi entisen kenttäennätyksen. Vanha kenttäennätys oli hänen nimissään 71 ja nyt tehty uusi ennätys on 68 lyöntiä mikä on neljä lyöntiä alle kentän parin. Kisa pelattiin pelin nimen hengen mukaisesti punaisilta tiiauspaikoilta. Tasoituksellisen lyöntipelin naisten sarjan voittaja oli Tuija Hälvä-Torday (66 netto) ja miesten sarjan voittaja oli Julius Jäämaa (66 netto). Vaikka Jussi pelasi kenttäennätyksen, ei hän päässyt palkintopallille, koska hänen pelitasoituksensa on -3 eli nettotulos oli 71. PuulaGolf kuitenkin muisti Jussia erityispalkinnolla ja hänen tuloksensa tulee kenttäennätystaululle ja kotisivuille.

Pelikaverit onnittelevat Jussia hienosta kisasta ja uudesta ennätyksestä!