Uusimmat julkaisut
Arkistot

Osakaskisassa huikeita tuloksia kenttäennätyksen kera

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Lauantaina 4.7.2020 pelattiin Osakas closed-kisa. Kisaan osallistui 35 pelaajaa. Haastavassa säässä pelaajat innostuivat takomaan huikeita tuloksia. Yleisen sarjan voittoon pelasi ylivoimaisesti Pekka Laitinen, 44 pb. Vesa Lehtomäki ja Jussi Savolainen (38 pb) tulivat toiseksi ja kolmanneksi. Naisten sarjan voiton nappasi Anni Laitinen 39 pb. Taina Vuojolahti ja Aila Kemppi tasatuloksella (36 pb) muilla palkintosijoilla. Lähimmäksi pokaalia kisan voitti Jussi Savolainen ja lähimmäksi lippua Jouko Erkkilä. Paras scratch ja samalla keltaisten uusi kenttäennätys kirjattiin tuttuun tapaan Jussi Savolaiselle, 71 lyöntiä.

Sateisen ja osittain myrskyisenkin kisakierroksen päätteeksi klubilla odotti maittava VistaBurger-menu paikalla valmistettuna. Kisapäivä jatkui rennosti klubi-illan merkeissä Valkosen Roopen esittäessä visaisia kysymyksiä ja Aulabros:n eli Veli-Matti Rauttolan ja Pekka Ojasalon musisoinnilla.

Kiitokset leppoisasta klubi-illasta!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]