Uusimmat julkaisut
Arkistot

Sinisen hetken tuloksia

Heinäkuun päätöskisa pelattiin siniseltä tiiboxilta ja iltakisana. Scr:n voittoon pelasi Jussi Savolainen, kirjaten sinisten ennätyksen lukemiin 72. Ville Häkkinen toisena 74 lyöntiä ja Petri Hesso kolmantena 75 lyöntiä. Lyöntipeli hcp:n (Y) voiton vei Juho Ylikauppila, huikealla tuloksella (61).  Toiseksi pelasi Veijo Laitinen (67) ja kolmanneksi Ville Häkkinen (68). Lisäksi palkittiin Heidi Anttila, naisten parhaiten pelanneena. Erikoiskisoja oli useita. Lähimmäksi lippua 3. väylällä avasi Kari Lappalainen, 8. väylällä Anni Laitinen. Lähimmäksi narua 5. väylällä Raimo Järvinen. Lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä väylällä 6. Kari Lappalainen. Pisin draivi (lähimmäksi lippua) väylällä 7 Veli-Matti Rauttola. Lähimmäksi sinistä ämpäriä väylällä 3. Anni Laitinen ja lähimmäksi suklaalevyä väylällä 8. Taina Vuojolahti. Lisäksi arvottiin palkintoja out:iin, bunkkeriin, vesiesteeseen lyönneiden kesken sekä samalla pallolla koko kierroksen pelanneiden kesken. Kiitos osallistujille ja palkintojen lahjoittajille. Tästä on hyvä jatkaa tapahtuman kehittelyä ensi vuodelle!