Uusimmat julkaisut
Arkistot

Puulagolfin mestaruudet ratkottu!

Seuran mestaruudet pelattiin kesäisissä olosuhteissa, lämmintä oli muutenkin kuin pelatessa. Lauantaina ratkaistiin senioreiden mestaruudet tasoituksellisella lyöntipelituloksella. Naisten sarjan voiton N50 vei 1.Taina Vuojolahti tulos 71   2. Tuija Siven 72   3. Merja Alisalo 73.  Miesten sarjan M50 1. Veijo Laitinen 69 2. Juha Pälve 71  3. Juha Laitinen 73 ja Juha voitti lisäksi lyöntipeli scratch tuloksella 82.

Sunnuntai lähdöissä kilpailijat lähtivät käänteisessä järjestyksessä lauantaisen tuloksen perusteella. Näin saatiin kuuma ryhmä joukon viimeiseksi, jolloin jännitys huipentui loppua kohden aina viimeiseen puttiin asti! Ensimmäisen yllätyksen järjesti Juha Pälve 8 väylän Hole in One:lla. Tämä on Juhan toinen holari kentällämme. Edellinen on yhdeksänvuoden takaa, liekö mones kilpailuissamme syntynyt holari?, itse en muista.

Naisten sarjan mestari toista vuotta peräkkäin on Anni Laitinen  182 (kahdenpäivän yhteis tuloksella) 2. Heidi Anttila 192 3. Taina Vuojolahti 195 .

Miesten sarjan voiton vei Akseli Alisalo 144 2. Joonas Innanen 158 3. Aleksi Alisalo 163. Akseli sivusi sunnuntain kierroksella kenttäennätystä 71 valkoiselta tiiltä.

Lämpimät kiitokset osallistujille, ja vuoden päästä jatketaan jälleen “kauden huipentuman”  merkeissä aurinkoista syksyn jatkoa!!

Jouko Erkkilä