Uusimmat julkaisut
Arkistot

JJ55-kisa pelattiin lauantaina

JJ55-kisa pelattiin viime lauantaina. Kisaisäntä Jukka Jäämaa toivotti alkuun kaikki tervetulleiksi viettämään erityistä kisapäivää ja kertoi päivän ohjelmasta. Kisa tapahtui yhteislähdöllä ja matkan varrella eri väylillä oli muutamia poikkeuksellisia erikoiskisoja. Yrittipä päivän aikana muutama sateen poikanenkin lämmintä ja mukavaa porukkahenkeä latistaa, siinä selvästi onnistumatta. Kisa sujui ilman kommelluksia ja pitkin päivää kuului useammaltakin väylältä iloista puheensorinaa ja naurua.
Kisapäivän päätteeksi nautimme yhdessä päivällisen Veli-Matti Rauttolan musisoidessa taustalla. Saatiinpa jopa porukalla isot syntymäpäivälaulutkin kajautettua ilmoille päivän isännälle ennen kakkukestejä.
Päivä huipentui mahtavan ison palkintokasan jakoon. Jukka kiitti erityisesti kenttämestari Harri Junnia ja kenttämiehiä Tuukka Junnia ja Timo Pylvänäistä kentän erinomaisesta hoidosta vuosien mittaan. Monien muidenkin muistamisten jälkeen, ja lomassa, palkittiin kisojen ja sarjojen noin kolme parasta.

Naiset
LP SCR: 1. Anttila Heidi, 2. Turku Oili, 3. Vuojolahti Taina
PB HCP: 1. Alahuhta Paula, 2. Turku Oili, 3. Hälvä-Torday Tuija

Miehet
LP SCR: 1. Kärjes Panu, 2. Laitinen Juha, 3. Ylikauppila Juho
PB HCP: 1. Iikkanen Jouni, 2. Turku Petri, 3. Ylikauppila Juho

PuulaGolf kiittää Jukkaa hienon päivän järjestämisestä ja kaikkia kisaan ja päivän järjestelyihin osallistuneita!!! KIITOS!