Uusimmat julkaisut
Arkistot

K-Rauta Open 2020 – tulokset kesän parasta tasoa

Viikonloppuna pelatun K-Rauta Open scramble parikisan tulostaso oli todella korkea. Kisaan osallistui 30 paria eli 60 pelaajaa. Nettotuloksen alle parin pelasi jopa 25 joukkuetta – taitaa olla jopa kisojemme yksi ennätyksistä. Voittotaistelussa oli kymmenkunta joukkuetta, erot olivat todella pieniä. Samalla lyöntimäärällä olivat useat joukkueet tasoissa. Voittajapari Heidi ja Panu pelasivat bruttona eli ilman tasoituksia kierroksen lyöntimäärällä 66. Tämä on ehdotonta eliittiä. Toiseksi tulleiden Juhan ja Karin vastaava tulos oli 69. Sekin on aivan erinomainen tulos. Voittajapari kehui kentän ja sen äärimmäisen hyvien greenien kuntoa. Hienoa pelaamista heiltä. Onnittelut.

Tasoituksellisen parikisan lopputulokset:

  1. Heidi Anttila ja Panu Kärjes (61), 2. Kari Lappalainen ja Juha Pälve (63), 3. Juha Pylvänäinen ja Juho Ylikauppila (64)

Timo Holttinen