Uusimmat julkaisut
Arkistot

Pikkujoulukilpailu päätti kisakauden

Kilpailujen osalta kausi 2020 saatiin päätökseen lauantaina 26.9. Pikkujoulukilpailuilla. Pelimuotona oli rento kahden hengen scramble ja kilpailu vetikin paikalle 25 joukkuetta tavoittelemaan palkintoja sekä hyvää mieltä. Säätoiveet oli kilpailun johdon toimesta laitettu vetämään hyvissä ajoin ja se kannatti: mahtava aurinkoinen syyspäivä ja lämpöä n 20 astetta. Kuumaverisimmät joukkueet pelasivat shortseissa ja t-paidoissa. Päivän hieno keli ja lämpö sai myös tulosluettelon kuumaksi: kymmenen ensimmäistä joukkuetta oli lopputuloksissa kolmen lyönnin sisällä! Ennätystasainen kisa, jossa voittajiksi lopulta lyönnin erolla taituroi Juho ja Veijo Laitinen tasoituksellisen voittotuloksen ollessa 65 lyöntiä. Toiseksi tulivat Akseli ja Aleksi Alisalo tuloksella 66 ja kolmanneksi Teppo Yli-Karro sekä Jyrki Pullinen, niin ikään tuloksella 66.

Joulun lähestyminen näkyi kentällä monella tapaa. Erikoiskilpailussa pyrittiin pelaamaan lähimmäs Joulupukin konttia ja siinä parhaiten onnistui Sami Piira. Itse Joulupukkikin oli peleissä mukana, ainakin asustuksen perusteella ja palkinnon parhaimmasta asusta sai ansaitusti Ilkka Raatikainen. PuulaGolfin naistoimikunta oli huolehtinut tauolle glögiä ja pipareita peli-ilmeen ilahduttamiseksi. Kilpailun jälkeen nautittiin pikkujouluruoka ja taustalla soi myös livemusiikki. Kelien salliessa pelit kentällä jatkuvat vielä, mutta kisakausi on tältä vuodelta paketoitu. Kiitokset kaikille kisoissa mukana olleille ja järjestäjille.

Ville Häkkinen