Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kentän avaamisajankohdan määrittelystä

Kenttätyöntekijämme tekevät kyllä kaikkensa, jotta saamme kentän auki mahdollisimman pian, mutta hekään eivät voi vaikuttaa ulkoisiin olosuhteisiin. Nurmen kasvu alkaa vasta kun 10 vuorokauden keskimääräinen lämpötila on yli +5 astetta pysyvästi ja näin ei meillä vielä ole. Viime yönäkin oli -4 astetta pakkasta.

Jos avaamme viheriöt liian aikaisin pelikäyttöön, saatamme menettää merkittävän osan kasvustosta ja se taas näkyy kesällä kentän huonona kuntona. Avaamisjakohdan määrittely on joka kevät yhtä vaikeaa. Avataanko aikaisin, jopa kentän kunto riskeeraamalla, vai odotetaanko oikeaa hetkeä ja vähennetään näin riskejä? Strategiamme on avata mahdollisimman oikealla hetkellä varmistaen kentän erinomaisen kunnon tälle pelikaudelle ja myös tuleville kausille. Avaamis – ja syksyllä sulkemispäätökseen vaikuttaa suuresti kenttämestarin ammatillinen arviointi.

Haluamme tarjota kaikille pelaajille mahdollisimman hyvät peliolosuhteet läpi tulevan kauden ja myös tulevaisuudessa. Toivomme pelaajilta vielä hieman kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.