Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kilpapelaajamme terveiset Finnish Tourilta

Sain osaltani kauden ensimmäisen kisan päätökseen, joka pelattiin Suur-Helsingin golfin Lakistolla. Pelasin kierrostulokset 78 & 84 ja lopputulokseksi muodostui tuttu kirjainyhdistelmä MC. Ensimmäisenä päivänä pallon lyöminen oli hyvällä tasolla, mutta olin vain turhan aggressiivinen vaikeille lipun paikoille ja ajauduin sen myötä vaikeisiin paikkoihin josta oli todella vaikea tehdä muuta kuin bogi.

Toisena päivänä olikin sitten huomattavasti vaikeampaa, en oikein missään vaiheessa saanut hyvää vaihdetta silmään vaikka tiiltä olinkin aina hyvissä paikoissa lähestymässä griiniä, heikot lähestymiset ja huono puttipeli koitui kohtalokseni. Kuitenkin paljon positiivista jäi käteen kisasta ja nyt alkaakin jo valmistautuminen seuraavaan kisaan, joka pelataan Hillside Golfissa 11.-13.6.2021.

-Akseli Alisalo-