Uusimmat julkaisut
Arkistot

SSS-Tourin 5. osakilpailu pelattiin eilen PuulaGolfissa

Tämän kauden 5. osakilpailu pelattiin eilen PuulaGolfissa. Kilpailijoita oli yhteensä 108, joten pidimme ns. kahdet kisat saman päivän aikana. Pelaajat, henkilökunta ja talkoolaiset suoriutuivat pitkästä päivästä kunnialla läpi. Aikataulussa pysyttiin, pelaajat olivat tyytyväisiä ja saimme kovasti kehuja erinomaisista järjestelyistä ja PuulaGolfilaisten lämpimästä yhteishengestä. Suuret kiitokset kaikille talkoolaisille!

Voiton veivät Matit Manninen ja Valkonen (GP), toisiksi sijoittuivat Maliset Asta ja Ari (KeG) ja kolmansiksi Mönkkönen Eero ja Kirmanen Tiina (VG). Palkinnoille pääsivät myös Jokinen Arto / Saari Antti (LPG), Viinanen Arvo ja Sinikka (KeG), Peltonen Kari ja Sari (IG) ja Korhonen Else ja Aila (KGOLF). PuulaGolf onnittelee kaikkia! Toimitamme kaikille palkintosijoille päässeille yhteistyökumppanimme ja proshopin pitäjämme Savon Golftiimin digitaaliset lahjakortit sähköpostilla.

Kenttämestari pyysi välittämään vielä kaikille kisaan osallistuneille pelaajille kiitokset erinomaisista jälkien korjaamisista! KIITOS!