Uusimmat julkaisut
Arkistot

Junnukuulumisia

Tämän kauden junioritreenit saatiin päätökseen maanantaina 2.8. Kesäkuun alusta alkaneita harjoituksia pidettiin kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin. Harjoitukset koostuivat pääasiassa rangella eri golflyöntien harjoitteluun, mutta myöhemmin kesällä päästiin myös kentälle kokeilemaan pelaamista. Kauden aikana harjoituksiin osallistui kaikkiaan kahdeksan junioria. Kausi huipentui maanantaina kolmen väylän kilpailuun, jossa nähtiin kaikilta hienoja onnistumisia. Yläkuvassa vasemmalta oikealle: Perttu Lappalainen, Kerttu Laitinen, Pauli Laitinen, Mikael Valjakka, Ilari Lappalainen ja Taavi Laitinen. 

Tiistaina 3.8. PuulaGolfin junioreita osallistui Future Tourin osakilpailuun Muuramessa. Sateisesta ja tuulisesta kelistä huolimatta junnuilla oli kivaa ja kisasta jäi kaikille positiivinen kokemus. Easy 9 sarjassa Ilari Lappalainen oli kolmas, Pauli ja Kerttu Laitinen jakoivat neljännen tilan. Sarjan voitti Emmi Nurmberg, Koski-Golf ja toiseksi pelasi Peppi Tirkkonen, Kerigolf.