Uusimmat julkaisut
Arkistot

Etelä-Savon yrittäjien golfkilpailu

Tämän kesän Etelä-Savon yrittäjien golfkilpailu pelattiin 13.8. aurinkoisessa säässä yhteislähtönä. Paikkalla oli myös Yritys Fennian edustaja Tomi Lantta sekä Etelä-Savon Yrittäjien tuore aluejohtaja Heidi Loukiainen.

Naisten sarjan voittaja oli Anneli Puustinen (Matka-Kosonen Oy) 43 bogipisteellä. Miesten sarjan voitti Jukka Kaartinen (Viitakosken Puu Oy) 39 pisteellä. Jukka voitti myös lähimmäksi lippua ja paras scratch erikoiskilpailut. Pisin drive oli Seppo Kaartisella (Rakennusurakointi Mikko Kaartinen). Joukkuekisan voitti tiin 4 lähtö, josta palkittiin kolme parasta eli Pekka Partanen, Seppo Avikainen ja Anneli Puustinen.

Onnittelut voittajille!

Pääkuvassa kaikki palkitut ja alakuvassa voittajajoukkue ja vasemmalla palkintojen jakaja Heikki Tynkkynen.