Uusimmat julkaisut
Arkistot

Viikonloppuna kisattiin PuulaGolf:n seuramestaruuksista

Lauantaina 14.8. ratkottiin naisten ja miesten seniorimestaruudet (LP HCP) ja junnumestaruus (PB HCP). Naisten seniorisarjan voittoon pelasi Kirsti Jäämaa, toiseksi Sari Paulasaari ja kolmanneksi Taina Vuojolahti. Miesten seniorimestariksi pelasi Raimo Järvinen, Jukka Jäämaa sijoittui toiseksi ja kolmanneksi Juha Laitinen. Junnumestaruuden nappasi Kerttu Laitinen, toisena Ilari Lappalainen ja kolmantena Pauli Laitinen. Lisäksi palkittiin jo aiemmin pelatun reikäpelin mestari Panu Kärjes ja toiseksi tullut Juho Ylikauppila.

Sunnuntaina 15.8. ratkaistiin seuramestaruus kahden päivän lyöntipelien yhteistuloksena. Naisten seuramestariksi pelasi Sari Paulasaari, toiseksi Heidi Anttila ja kolmanneksi Taina Vuojolahti. Miesten seuramestaruuden voitti tiukan taiston tuloksena Akseli Alisalo yhden lyönnin erolla toiseksi tulleeseen Panu Kärjekseen, Juha Laitisen ollessa kolmas.

Pääkuvassa vasemmalta: Juha Laitinen, Panu Kärjes, Raimo Järvinen, Akseli Alisalo, Sari Paulasaari, Taina Vuojolahti, Heidi Anttila ja Kirsti Jäämaa.

Onneksi olkoon kaikille!

Junnut: Ilari Lappalainen, Pauli Laitinen ja Kerttu Laitinen
Lauantaina palkitut vasemmalta: Panu Kärjes , Sari Paulasaari , Jukka ja Kirsti Jäämaa, Taina Vuojolahti, Raimo Järvinen ja Juha Laitinen. Edessä junnut Pauli ja Kerttu Laitinen sekä Ilari Lappalainen.