Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kilpapelaajamme terveiset Finnish Tourilta

Paltamon Ft pelaattiin 18-20.8, kisa starttasi osaltani terävästi ja päättyi fiaskoon. Ensimmäinen päivä oli osaltani hyvää tekemistä, kunnes tein väärät mailavalinnat väylille 16 & 17. Väylällä 16 valitsin yhtä mailaa liian ison avaukseen ja löin sen griinin yli ilmassa takavesiesteeseen ja korttiin kirjattiin tuplabogi. Luulisi tästä oppineena, että olisin lyönyt fiksumman avauksen väylälle numero 17, mutta ei..löin draivin takaa puhki metsään ja sieltä ei ollut peliä pois eikä myöskään saanut kunnolla pelaamatonta paikkaa otettua ja metsäseikkailujen jälkeen tuloskorttiin merkattiin triplabogi ja tulokseksi muovautui 79 lyöntiä.

Toinen päivä olikin huomattavasti vaikeampi eikä peli oikein lähtenyt käyntiin missään vaiheessa. Avauksia löin väylään hyvällä prosentilla, mutta lähestymiset olivat huonoja ja missasin turhaan griinejä, ja kun birdie putitkaan eivät kolisseet, niin päivästä muuttui todella nihkeä. Lisäksi peliä sotki karmea vesisade ja kova tuuli, joka sotki yli puolien kisapelaajien pelin, pallot upposivat vedessä lilluviin väyliin ja griinit oli takaysillä puttikelvottomat. Voisinpa sanoa, että sama se oli kaikille, mutta näin se ei ikävä kyllä ollut.. kierrostulokset 79&86 ja kotiin. Ensimmäinen päivä osoitti, että peli on kunnossa, kunhan saa vain pään pidettyä kasassa täydet 18r. Seuraavaksi vuorossa on Nordic Leaguen kisa Alastaro Golfissa 2-4.9. Sieltä lähdetään hakemaan ehjää 3 kierroksen kisaa!

Akseli Alisalo