Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kisakauden päätöskisa

PuulaGolf:n kisakauden päätöskisa kilpailtiin lauantaina 25.9. Kilpailu pelattiin Texas scramblena ja voittokinkut pokkasivat Voijo (Kosloff, Savolainen & Tynkkynen), toiseksi pelasi Team Aspencape (perhe Jäämaa) ja kolmas sija triolle Nuoret Hurjat (Pylvänäinen, Silmonen & Ylikauppila). Lähimmäksi piparia löi Juho Ylikauppila ja lähimmäksi lippua Petri Tynkkynen. Kierroksen päätteeksi jokainen pääsi nauttimaan jouluisista herkuista, tarjolla oli riisipuuroa sekahedelmäsopan kera, joulukinkkua maalaisruisleivällä ja jälkiruuaksi joulutorttu kahvin kylkiäisenä. Naistoimikunta tarjosi välitauolla glögiä ja piparia. Palkinnoista huolehtivat K-market Puulantori yhteistyössä PuulaGolf ry:n kanssa. Kiitos kaikille kauden 2021 aikana kisoissa ja tapahtumissa mukana olleille! Pelikausi vielä jatkuu, joten mukavia syyspelejä!

(pääkuvassa Voijon joukkue: Jaakko Kosloff, Jussi Savolainen ja Petri Tynkkynen.

Jouluruoka maistui pitkän kisapäivän jälkeen.
Team Aspencape: perhe Jäämaa
Pöydät oli koristeltu teeman mukaisesti.