Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kiitos kaudesta 2021

PuulaGolfin hallitus ja henkilökunta kiittää kaikkia pelaajia, osakkeen omistajia, pelioikeuden haltijoita, jäseniä, vapaaehtoisia toimijoita, apukäsiä ja ihan kaikkia kentällä kauden aikana vierrailleita henkilöitä! Kausi 2021 oli säiden puolesta melko vaihteleva, mukaan lukien heinäkuun helteet, elokuun jatkuvat sateet ja syyskuun koleat ilmat. Korona ei onneksi tällä kaudella kovin paljon vaikuttanut pelaamiseen. 9-reikäisiä kierroksia pelattiin kauden aikana yhteensä reilu 13 200 kappaletta, joka on hieman vähemmän kuin edellisenä kesänä, mutta silti reilusti enemmän kuin edellisinä kausina. Kiitos tästä kuuluu kaikille PuulaGolfin hienon kentän kiertäneille! Toivotamme teille kaikille rauhaisaa joulun odotusta, levollista talven aikaa ja terveyttä! Nähdään taas ensi kesänä Suomen Parhaalla Ysillä!