Uusimmat julkaisut
Arkistot

Tehomet Areenan harjoitusvuorot peruttu

Kangasniemen koronaryhmä on eilen päättänyt pitää liikuntapaikat edelleen suljettuina 27.1.2022 saakka. Tästä johtuen myöskään PuulaGolfille lauantaisin varattu vuoro on peruttu toistaiseksi. Suosittelen kaikkia kiinnostuneita seuraamaan kunnan sivuja, joihin nämä koronaryhmän tiedotteet päivitetään nopeiten.

Lisätietoja asiasta löydät tästä linkistä.

Tässä suora tekstikopio kunnan verkkosivuilta:

Kuntosalit, liikuntahallit sekä jäähalli ovat suljettuna liikunta- ja urheilutoiminnassa joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettäessä. Kuntosalien käyttö on sallittua yksilöurheiluun terveysturvallisuus huomioiden. Tilojen sulkupäätös on tässä vaiheessa voimassa 14.1.2022 ja on voimassa 27.1.2022 saakka.