Uusimmat julkaisut
Arkistot

E-laskuohje

LASKUT JATKOSSA E-LASKUINA
NexGolf siirtyy jatkossa yhä enemmän sähköisen laskutuksen piiriin ja niin myös me jatkokäyttäjät siinä samassa. Alkuvuoden aikana on saatu nyt luotua pohjat ja e-laskumahdollisuudet jo valmiiksi.
Jatkossa kaikki NexGolfin kautta tulevat laskut eli PuulaGolf ry:n jäsenmaksut ja PuulaGolf Oy:n osakkeiden vastikemaksut on mahdollista saada e-laskuina suoraan sinne omaan verkkopankiin.
Laskutamme jäsenmaksut helmi-maaliskuussa ja osakkeiden vastikelaskut nyt tammikuun lopussa.

Jokainen jäsen / osakkeen omistaja voi jo nyt (ennen laskujen lähetystä) käydä tekemässä valmiiksi e-laskusopimuksen PuulaGolfin kanssa. Huomaathan, että jos olet PuulaGolfissa sekä jäsen että osakas, niin sinun tulee tehdä sopimus molempien osapuolten kanssa erikseen eli RY ja OY, koska laskuttajatahojakin on kaksi. Sopimus tehdään asiakas-/jäsennumerolla, jolla kirjaudutaan myös NexGolfiin. Numero löytyy myös edellisestä laskustasi!

Tässä helppo pikaohje: mene verkkopankkiisi, etsi sieltä e-laskusopimukset, valitse kohta “uusi sopimus”, hae Puulagolf ja valise sieltä jäsenmaksuja varten PuulaGolf Ry, syötä jäsennumerosi ja paina “tee uusi sopimus”. Hetken päästä sinulle tulee vahvistus uudesta e-laskusopimuksestasi. Jos olet osakkeen omistaja ja haluat myös vastikelaskusi e-laskuna, niin toista sama ja valitse nyt PuulaGolf Oy.
Huomaathan, että ohje on vain suuntaa antava ja saattaa hieman poiketa riippuen pankista. 

Ne jotka eivät vielä ennätä käydä tekemässä tätä e-laskusopimusta, niin heille lasku tulee edelleen samalla tavalla kuin ennenkin eli joko sähköpostilla tai paperisena postitse kotiin. Tarkistathan kuitenkin, että laskutussähköpostiosoitteesi on oikea: NexGolf –> Oma NexGolf –> Omat asetukset –> LASKUTUSSÄHKÖPOSTIOSOITE. Meiliosoite pitää olla nimenomaan tässä laskutuskohdassa! Jos sähköpostiosoitetta ei ole, niin lasku tulee paperisena NexGolfin tiedoissa olevaan osoitteeseen.