Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kenttärankingin tuloksia

Eilen palkittiin vuoden 2021 kenttärankingin voittajat ja menestyneet. Kyselyyn vastasi 7265 golfaria ja he laittoivat Suomen golfkentät järjestykseen. Suomen paras golfkenttä on Vanajanlinna Golf & Country Club Hämeenlinnasta. Pisteitä se sai 87,06.

PuulaGolf on edellisinä neljänä kertana (2013, 2015, 2017, 2019) ollut Suomen Paras Ysi, mutta nyt jäimme valitettavasti sijalle 4. Voiton vei Pielis-Golf, toiseksi tuli Eerikkala Golf ja kolmanneksi Katinkulta Golf-Tenetti. Kenttämme saa edelleen huippuarviot, mutta häviämme valitettavasti muiden kenttien isoille klubitaloille ja niiden tarjoamille oheispalveluille. PuulaGolf on kategoriassa “Design, reititys, pelattavuus” sijalla 10 kaikista mukana olleista 146:sta kentästä. Samoin “Kunto ja viimeistely”- kategoriassa olimme sijalla 20. ja “Esteettisyydessä” sijalla 13. “Ravintolan, klubitalon ja oheispalveluiden” kategorioissa olimme sijalla 133.

Tästäpä emme lannistu, vaan pyrimme jatkossakin pysymään kymmenen parhaan joukossa kentän pisteissä.

Tässä linkki tuloksiin: https://golfpiste.com/kenttaranking/