Uusimmat julkaisut
Arkistot

Savon Seudun Golflehti

Kesän 2022 lehdessä on paljon mielenkiintoista luettavaa. Lehdestä löytyy ainakin kaksi PuulaGolfilaisia läheltä koskettavaa sivun kokoista artikkelia. Toinen on artikkeli aktiivipelaajastamme Veikko Laitisesta, joka kertoo omasta tavastaan nauttia golfista ja toisessa taas PuulaGolfin kasvatti Akseli Alisalo kertoo kuulumisiaan ja tämän kauden tavoitteistaan kohti Alps Tourin korttia.

Lehdessä on myös aukeaman kokoinen mielenkiintoinen artikkeli, jossa proshoppimme pitäjä Savon Golftiimin Tia Hovila kertoo miten mailojen fittauksella saadaan jokaiselle omaan peliin sopivat välineet. Huom! Seuraava TaylorMade-mailademo on ke 29.6 klo 13-17 rangella, muista varata aika ilmaiseen fittaukseen!

Klubilla on lehtiä jaossa jonkin verran ja lehden voi lukea netin kautta myös tästä linkistä.

Veikko Laitinen, minun tapani pelata
Akseli Alisalon kuulumisia
Savon Golftiimin Tia Hovila kertoo mailamittauksesta