Uusimmat julkaisut
Arkistot

Sininen Hetki

Sininen Hetki -iltakilpailu pelattiin pe 1.7. viime aikojen teeman mukaisesti helteisessä säässä. Pelimuotona oli uusi tuttavuus Irish greensome, mikä on tavallaan sekoitus scramblea ja tavallista greensomea. Uusi pelimuoto varmasti sekä ihastutti sekä vihastutti matkan varrella, koska pelipari löi pallojansa sekä ristiin että vuorotellen, mutta kisan jälkeen kaikki taisivat olla yhtä mieltä siitä, ettei peli ainakaan tylsää ollut.- Monella oli ollut hauskaakin uuden pelitavan kanssa.

Voittajaksi pelasi joukkue Äreet eli Juho ja Veijo Laitinen nettotuloksella 71. Toiseksi sijoittui VoiJo eli Jaakko Kosloff ja Jussi Savolainen (74). Samalla tuloksella mutta suuremman tarkan tasoituksen perusteella tulivat Juha Kemppi ja Veli-Matti Rauttola. Lähimmäs kohdetta väylällä 5 löi Jussi Savolainen ja parhaat selitykset tarjosivat Tuija Sivén, Tuija Hälvä-Torday ja Kirsti Jäämaa. Monipuolisesta palkintopöydästä kiitämme Hartwallia, K-market Puulantoria, Jukka Jäämaata, Panu Kärjestä ja Esa Meriläistä.

Kiitos kaikille osallistujille urheasta kisakierroksesta ja tukijoille siniseen teemaan sopivista palkinnoista. -Anni Laitinen