Uusimmat julkaisut
Arkistot

Tiiboksipuhe-kampanja

Huh, heinäkuun hellettä! Golfkauden alkaessa vinkkasimmekin, että kesän aikana on tulossa #tiiboksipuhe-kampanjaan liittyen kilpailu. Heinäkuun 2022 ajan jokainen PuulaGolf:ssa pelaava voi äänestää henkilöä, joka toimii kentällämme “hyvän ilmapiirin luojana”. Jokainen meistä voi vaikuttaa puheillaan ja käytöksellään yleiseen tunnelmaan ja toimintakulttuuriin kentällämme. Kannustetaan, tsempataan ja tehdään yhdessä hyvää positiivisessa hengessä. Kannustavalla ilmapiirillä on taipumus tarttua, joten kilvan kehumaan pelikaveria jo heti ensikohtaamisesta lähtien.

Äänestysaikaa on koko heinäkuu ’22 ja voit äänestää useampaa eri pelikaveriakin. Äänestyskuponkeja löytyy klubilta. Tarvittaessa henkilökunta kopioi äänestyskuponkeja lisää, jos ne ovat päässeet loppumaan pöydältä. Kun jätät omat yhteystietosi äänestyslipukkeeseen, osallistut samalla arvontaan. Äänestyksen tulos ja arvonnan voittajat ilmoitetaan elokuussa.

Peli-iloa kaikille ja nähdään kentällä,

Anni ja Veijo