Uusimmat julkaisut
Arkistot

Eläkeliiton mestaruuskisat

Eläkeliiton Etelä-Savon piirin golfmestaruuskisa pidettiin ti 9.8.2022 perinteisesti PuulaGolfissa tällä kertaa mitä parhaimmassa säässä. Etelä-Savon piirin puheenjohtaja Arvo Levänen ja sihteeri Juhani Sihvonen sekä Kangasniemen yhdistyksen puheenjohtaja Matti Kurki ja kilpailunjohtaja Juha Kemppi saattelivat kilpailijat matkaan kannustavin sanoin ja toivotuksin.

Kilpailijoita oli KartanoGolfista, Mikkelistä, Rantasalmelta, Hartolasta ja Kangasniemeltä.

Kenttä oli hyvässä kunnossa ja kilpailussa tehtiin loistavia tuloksia. Naisten sarjan voittoon pelasi Taina Vuojolahti (40 pb), miesten sarjojen kultamitalistit: Martti Vuojolahti (41pb) ja M70 Pekka Siven (39 pb). Paras scr: Juha Kemppi (86). Kiitos kisajärjestelijöille ja osallistujille mukavasta pelipäivästä!

Kuvassa takarivi vas. alkaen: Valkonen Risto, Alisalo Merja, Kemppi Juha ja Heiskanen Kari. Alarivi vas. alkaen: Tuija ja Pekka Siven, Taina ja Martti Vuojolahti ja Auvo Laitinen.