Uusimmat julkaisut
Arkistot

Hartwall Open

Sunnuntaina, loistavassa aurinkoisessa säässä, kisailtiin virvoketoimittajamme nimeä kantava kisa Hartwall Open, heille kiitokset palkinnoista. Väylät olivat mahdollisimman pitkät eli tiiattiin takaa ja liput taas oli sijoitettu greenien takareunaan. Kisa toimikin samalla hyvänä kenraalina ensi viikonlopun seuran mestaruuskisoihin. Joillekin jäi tästä hyvä tsemppi ”kisamoodi” tulevaa varten. Ruokakin sai kovasti kehuja, sitä santsattiin lisää 😉

Naisten sarjan kärkikolmikko 1. Anni Laitinen (70) 2. Tuija Hälvä-Torday (73) ja 3. Niina Vainio (74)

Miesten sarja. 1. Jere Pietarinen (68) 2. Juho Ylikauppila (76) 3. Martti Vuojolahti (76)

Lähimmäksi lippua 3 väylällä Heidi Anttila ja Ilkka Raatikainen.

Pisin avaus 4 väylällä Heidi Anttila ja Tero Järvinen (noin 260m)

Parhaat scratch tulokset sarjassaan Heidi Anttila (88) Ja Panu Kärjes (86)

Hienoa kuulla taas vieraspelaajienkin kommentteja kierroksensa jälkeen kenttämme mainiosta kunnosta. Kisan etenemisnopeus pysyi reippaana huolimatta pitkistä väylistä. Kiitokset jälleen paikallaan meidän pienelle, mutta sitäkin tehokkaammalle kenttähenkilöstölle tehdystä työstä.

Minulla olisi vielä Valopallokisan vetovastuu, kunhan illat vähän pimenevät ensikuun puolella! Hyvää loppukautta ja aurinkoista alkavaa syksyä kaikille, tapaamisiin vielä kauden aikana kentällä!  -Joke-

Kuvassa seuraavat henkilöt: vasemmalta alkaen Jere Pietarinen, Anni Laitinen, Martti Vuojolahti, Tuija Hälvä-Torday ja Heidi Anttila.