Uusimmat julkaisut
Arkistot

Reikäpelimestaruudet

Vuoden ensimmäiset seuramestaruudet taisteltiin viikonloppuna reikäpelin merkeissä. Kilpailuun ilmoittautui 9 pelaajaa. Ottelut aloitettiin perjantai-iltana ja saatiin päätökseen sunnuntaina. Heti ensimmäisestä matsista alkaen kamppailu oli tiukkaa, tilanteet muuttuivat puoleen jos toiseen hetkessä. Peleissä nähtiin 10 m puttiupotuksia sekä upea eagle 7. väylällä. Taso oli kova, kun birdiellä ei reikää voitettu. Ukkonen keskeytti pelit useampaan kertaan lauantaina ja rankkasateen aikana peliolosuhteet kentällä muuttuivat moneen kertaan.

Voiton itselleen viimeisteli Panu Kärjes (kuvassa vasemmalla) lyömällä 14. väylällä bunkkerista birdien suoraan kuppiin eli tulos 5/4. Hopeasijalle pelasi Heidi Anttila (kuvassa keskellä). Pronssipelissä voiton otti Kari Lappalainen 6/5 (kuvassa oikealla) ja neljänneksi pelasi Jaakko Kosloff.

Kiitos kaikille rohkeille mukaan lähteneille. Seuramestaruuskisat jatkuvat lyöntipelien muodossa la-su 20.-21.8.2022. Tervetuloa pelaamaan mukaan! Naisten -ja miestenmestaruuksien lisäksi pelataan juniori-ja seniorimestaruudet.