Uusimmat julkaisut
Arkistot

Seuramestaruudet

Lauantaina 20.8.2022 ratkottiin PuulaGolf:n seuramestaruudet juniori- ja seniorisarjoissa. Juniorisarjan voittoon pelasi Ilari Lappalainen (17pb), toisena Kerttu Laitinen (13 pb) ja kolmanneksi Pauli Laitinen (8pb). Seniorinaisten kolmen kärki LP HCP: Tuija Hälva-Torday (70), Kirsti Jäämaa (75) ja Tuija Siven (78). Seniorimiesten voittajana LP HCP Panu Kärjes (65), toisena Veijo Laitinen (69) ja kolmantena Hannu Syrjälä (70).

Sunnuntaina jatkettiin taistelua seuramestaruuksista ilman tasoituksia eli lopputulokseen laskettiin lauantain ja sunnuntain lyöntipelien (scr) yhteistulos. Naisten sarjan voitoon 166 lyönnillä pelasi Heidi Anttila (79+87), toiseksi Anni Laitinen (81+98) ja kolmanneksi Tuija Hälva-Torday (95+104). Miesten sarjan voittaja Panu Kärjes pelasi 154 lyöntiä (72+82), toisena Julius Jäämaa (84+86) yhden lyönnin erolla kolmanneksi kirineeseen Juha Laitiseen (88+83). 

Loppukaudesta kisataan vielä YkkösGolf-open, valopallo ja pikkujouluscramble (kinkkukisa). Tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan kisailemaan ja pelailemaan huippukuntoiselle PuulaGolf:n kentälle!

Pääkuvassa: vasemmalta Juha Laitinen, Tuija Hälvä-Torday, Panu Kärjes, Heisi Anttila, Julius Jäämää ja Anni Laitinen.

Juniorisarja: vas. Pauli Laitinen, Kerttu Laitinen ja Ilari Lappalainen
Seniorinaisten voittaja Tuija Hälvä-Torday
Seniorimiesten voittaja oik. Panu Kärjes