Uusimmat julkaisut
Arkistot

Syksyn yöpakkaset ovat saapuneet

Syksyn yöpakkaset ovat saapuneet jo poikkeuksellisen aikaisin!!!!

Muistattehan, että jäisella tai kuuraisella kentällä liikkuminen on ehdottomasti kielletty, sillä se tappaa ruohon ja jäljet näkyvät vielä ensi keväänäkin. Päästämme teidät ilomielin kentälle joka päivä heti kun pinta on sulanut, mutta henkilökunnan ohjeita tässä asiassa on EHDOTTOMASTI noudatettava.

Kauempaa tulijoille ja paikallisillekin hyvä ohjenuora on, että lähtökohtaisesti pakkasyön jälkeen kenttä on suljettu ainakin toistaiseksi klo 10 saakka. Näin sään mukaan silloinkin, vaikka lähdöt olisivat Nexgolfissa avoimena. Kiitos yhteistyöstänne!

Toivotaan, että tämä kylmä jakso on vain hetkellinen ja pääsemme jatkamaan pelejä, myös aamuisin, vielä mahdollisimman pitkään.