Uusimmat julkaisut
Arkistot

Pikkujoulukisa

PuulaGolf:n kauden 2022 kilpailukausi päättyi perinteisesti kinkkukilpailuun eli pariscramble (LP HCP) kisattiin kauniissa syyssäässä. Mukana oli 22 paria ja voittoon pelasivat Jaakko Kosloff ja Petri Tynkkynen (65), toiseksi Heidi Anttila ja Panu Kärjes (66) ja kolmanneksi Juha ja Mika Pälve (66). Lähimmäksi hattua väylällä 5/14 Mika Pälve (1.80 m) ja lähimmäksi lippua toisella lyönnillä väylällä 6/15 (1.42 m). Tsemppipalkinto kisan juniorille: Ilari Lappalaiselle. Kisan aikana klubin emännät olivat taikoneet pikkujoulutunnelmaa: tarjolla oli riisipuuroa sekahedelmäsopan ja kinkkuvoileipien kera ja jälkiruoaksi maukkaat joulutortut kahvin/teen kera jouluisasti katetulla sisäterassilla.

Kiitos kaikille kesän aikana tapahtumiin ja kisoihin osallistuneille. Vielä on golfkautta jäljellä, reippahasti nauttimaan mahtikuntoisesta kentästä ja syksyn väriloistosta!

Pääkuvassa vasemmalta alkaen: Panu Kärjes, Heidi Anttila, Petri Tynkkynen, Jaakko Kosloff ja Mika Pälve.

Onnellinen arvonnan voittaja! Kuvassa vasemmalta Paula Alahuhta, Anni Laitinen, Petri Tynkkynen ja Veli-Matti Rauttola
Voittajat: Jaakko Kosloff ja Petri Tynkkynen
Sija 2: Heidi Anttila ja Panu Kärjes
SIja 3: Mika ja Juha Pälve