Uusimmat julkaisut
Arkistot

Klubi suljettu, pelaaminen talvigreeneillä

Klubi, huoltorakennus, harjoitusviheriö ja range suljettiin eilen illalla.

Kenttä on edelleen talvigreeneillä auki joka päivä klo 10 alkaen niin kauan kuin säät sen vain sallivat. Pelaajia pyydetään huomioimaan kylmien aamujen tuomat rajoitteet pelaamiseen. Nurmen ollessa kuurassa tai jäässä, kentälle EI SAA MENNÄ PELAAMAAN! Kylminä päivinä suosittelemmekin peliajan varaamista mieluummin keskipäivään. Henkilökunta ei ole enää valvomassa paikan päällä, joten vastuu on pelaajilla itsellään.

VARAAMINEN: Pelivaraukset tulee tehdä itse joko NexGolfin (jäsenet/osakkaat) tai Teetimen (vieraspelaajat) kautta. Omien pelaajien tulee myös itse vahvistaa lähtönsä. Ilman varausta ei vakuutus ole voimassa.

MAKSU: Pelioikeuden omaavat jatkavat pelejään ihan normaalisti, sarjakortilla pelaavat voivat käyttää ainakin pelaamattomat kierroksensa ja muiden osalta peli onnistuu suorittamalla maksu esim. MobilePayllä (suoranro 39429). Merkitse viestikenttään nimesi, seurasi ja peliaikasi (pvm + klo).

Loppukauden green fee on 9R = 20 € ja 18 r = 25 €.

Jos tulee jotain ongelmia tai kysyttävää, niin soitathan toimiston numeroon 040-731 76 25. Caddiemastereiden nro on laitettu talviunille.

Toivotamme kaikille oikein mukavia syksyn pelejä!

Kooste eri maksuvaihtoehdoista, suosittelemme MobilePaytä.