Uusimmat julkaisut
Arkistot

OKM-Ansiomerkit

Liittokokouksessa jaettiin runsaasti ansiomerkkejä kunnianosoituksena eri tavoin Suomi Golfia edistäneille henkilöille.

Opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomerkeistä ansiomitalin sai Liisa Ruuda, ansiomitalin kullatuin ristein Jari Hakkarainen, Pasi Kristiansson, Veijo Notkola, Hannu Paatelo, Juha Skyttä ja Eva Valtanen. Ansioristin Kari Heikkilä ja kultaisen ansioristin Arto Teittinen.

Lisäksi jaettiin Golfliiton ansiomerkeistä pronssinen ansiomerkki Aila Mäntyselle (Golf Virrat) ja Raimo Yläjärvelle (Golf Virrat). Kokouksen päätteeksi puheenjohtaja Hanna Hartikainen (Helsingin Golfklubi) yllätettiin Golfliiton kultaisella ansiomerkillä numero 29.

Kuvassa vasemmalta: Juha Skyttä, Hannu Paatelo, Arto Teittinen, Veijo Notkola, Kari Heikkilä, Eva Valtanen ja Liisa Ruuda kaikki palkittiin OKM-ansiomerkeillä.