Uusimmat julkaisut
Arkistot

Caddiemasterin paikka avoimena

Haemme tulevalle kesäkaudelle caddiemasteria klubitalollemme ajalle huhtikuun loppu / toukokuun alku – lokakuun puoliväli. Tarkempi aloitusajankohta riippuu kevään etenemisestä ja klubin mahdollisesta avaamisajankohdasta. Työjakso kestäisi noin lokakuun puoliväliin saakka. Työtunteja on vaihtelevasti noin 25-40 tuntia / vko. Alkukeväästä ja loppukaudesta tunteja on vähemmän ja heinäkuun kiireaikoina tunteja on taas enemmän. Työpäivän pituus vaihtelee 7-11 tunnin välillä. PuulaGolfilla on kesäisin yleensä kaksi caddiemasteria, jotka voivat keskenään sopia työvuoroistaan annettujen aukioloaikojen ja tuntien puitteissa. Palkkaus menee golfalan työehtosopimuksen mukaan.

Työ sopii niin nuorelle opiskelijalle (väh. 18 v) kuin myös varttuneemmallekin esim. aktiiviselle eläkeläiselle. Työnkuvaan kuuluvat kahvion ylläpito, kassasta huolehtiminen, anniskelusta vastaaminen, kahviotyöntekijöiden opastus ja ohjaus, ajanvarauksesta huolehtiminen, golfareiden vastaanottaminen, pikkupurtavien valmistus, siivousta ja asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvokkain. Hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi, mutta nekin voi suorittaa kevään kuluessa ennen työsuhteen alkua. Työ on vaihtelevaa, ajoittain todella kiireistä ja vaatii oma-aloitteista suhtautumista työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, ulospäin suuntautuneisuutta, kiireen kestoa ja taitoa selvitä myös hankalista tilanteista hymyssä suin. Golftuntemusta ei välttämättä tarvitse olla.

Paikka täytetään heti kun sopiva hakija osuu kohdalle, toimi siis ripeästi! Hakemukset voi laittaa sähköpostilla PuulaGolfin toimistolle osoitteseen toimisto@puulagolf.fi. Lisätietoja nrosta 040-731 7625 / Sari Ravander.