Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolf:n kauden 2023 virallinen avaus la 13.5. klo 12

PuulaGolf ry:n vuosikokous pidettiin la 6.5.2023. Anni Laitinen valittiin seuran puheenjohtajaksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. PuulaGolf ry:n kapteeniksi valittiin Taina Vuojolahti.

Kapteeni ja puheenjohtaja toivottavat pelaajat tervetulleiksi aloittamaan golfkautta 2023 PuulaGolf:n kentällä ja samassa yhteydessä he lyövät avauslyönnit punaiselta tiipaikalta klo 12. Kilpailukausi starttaa myös lauantaina, kun kauden ensimmäinen kilpailu eli Kapteenin kannu pelataan Puulan pätkä-kilpailuna klo 13 alkaen. Puulan pätkässä kaikki kilpailijat pelaavat punaisilta tiipaikoilta ja liput on viritetty greenien etuosiin eli kenttä pelataan mahdollisimman lyhyenä. Kilpailu pelataan 18 reiäin pB-kisana. Tervetuloa mukaan avaustapahtumiin!