Uusimmat julkaisut
Arkistot

Ladies & Gentlemen Open

Torstaina 27.7.2023 pelattiin Puulan Optiikka ladies open ja K-rauta Kangasniemi Gentlemen Open. Sade-ja ukkospilvet väistelivät yhtä sadekuuroa lukuunottamatta ja kisa oli tasainen ja tiukka. Naiset: 1. Tuija Siven, 2. Heidi Anttila ja 3. Raija Kari. Lähimmäs lippua: Sari Paulasaari ja pidin draivi: Anni Laitinen. Paras scr: Heidi Anttila. Miehet: 1. Veli-Matti Rauttola, 2. Panu Kärjes, 3. Juha Kemppi. Lähimmäs lippua: Kari Lappalainen ja pisin draivi Harri Oinasmaa. Paras SCR: Panu Kärjes.

Kiitos kisan sponsoreille, kilpailun järjestäjille & kentän henkilökunnalle!

Pääkuvassa: yläkuvassa hienot palkinnot, keskirivissä vasemmalla Tuija Siven, Heidi Anttila ja Raija Kari. Alarivissä vas. Sari Paulasaari ja oik. Anni Laitinen.

Ylhäällä vas. Kari Lappalainen, oik. Harri Oinasmaa. Alhaalla vas. Veli-Matti Rauttola, keskellä Panu Kärjes ja oik. Juha Kemppi.