Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kenttämestari tiedottaa

Syksyn 2022 pelit

Ma 17.10 siirrytään talvigreeneihin. Syksyyn kuuluu myös kylmät yöt ja pakkasaamut. Muistathan, että kentälle EI SAA MENNÄ PELAAMAAN JOS KENTTÄ ON KUURASSA TAI JÄÄSSÄ!!! Säätiedotuksen ennustaessa kylmää yötä alueellemme, suosittelemme pelaamisen suunnittelua tuolloin vasta puoliltapäivin. Henkilökunta ei enää päivystä paikalla joka päivä, vastuu on pelaajilla. Jos klubin kulmilla on Kenttä suljettu-kyltti paikallaan, niin silloin varsinkin kenttä on pois käytöstä. NexGolfin ajanvaraus aukeaa päivisin vasta klo 10 talvigreenien aikana, johtuen juuri kerrotusta asiasta. Toivotaan lämmintä, kaunista ja pitkää pelisyksyä kaikille pelaajille!

(tiedote julkaistu 13.10.2022)

Auton käyttäjät

Väylillä 2, 8 ja 9 pitää autolla kiertää griinin OIKEALTA puolelta. Paikalla on opasteet ja alueet on merkattu. Alueet ovat kunnostettavia. Katso tarkempi selostus alta.

(tiedote julkaistu 8.6.2022)

Kunnostettavia alueita

Väylän 2 vasen reuna, oja sekä griinin edusta. Väylän 8 griinin edusta ja väylän 9 mutkassa vasemmassa reunassa oleva oja. Nämä ovat niin kauan kunnostettavia alueita, kunnes griinien edustaan kasvaa heinää ja ojat on saatu peitettyä.

(tiedote julkaistu 11.5.2022)