ProShop

Keväästä 2017 alkaen PuulaGolfin ProShopista on vastannut mikkeliläinen Savon Golftiimi.

Valikoimiin kuuluvat laadukkaat golfmerkit, ja järjestämme kesällä PuulaGolfissa useita eri merkkien mailademoja, joissa fittaamme sinulle juuri oikeanlaiset välineet. PuulaGolfin ProShopin valikoimasta löydät hanskat, pallot, päähineet, pientarvikkeet sekä pienen valikoiman tekstiilejä.

Mailat, golfkärryt ja laajempi tekstiili- ja kenkävalikoima on kesällä Mikkelissä, Annilan Golfkeskuksen pihapiirissä sijaitsevassa kesäkaupassa.

Talvisin Golftiimin toiminta keskittyy Mikkelin sisäharjoittelukeskus Areenalle, missä on upeat harjoitteluolosuhteet, kaksi golfsimulaattoria, opetuspalvelut, mailahuolto ja monipuolinen golfkauppa. Kesällä mailademoja järjestetään PuulaGolfin lisäksi Mikkelin Golfissa, Annilan Golfkeskuksessa ja Joroisten Kartanogolfissa. Demokalenteri löytyy keväällä kotisivuilta.

  • Mailat: Callaway, Cobra, Mizuno, Ping, Titleist ja Wilson Staff
  • Kengät: Callaway, Ecco, Footjoy ja Puma
  • Tekstiilit: Abacus, Cross, Daily Sports, Peter Millar, Puma ja Sun Ice
  • Pallot: Callaway, Titleist ja Wilson Staff
  • Kärryt: Clicgear ja BagBoy

Mikäli shopista ei löydy haluamaasi tuotetta, se saattaa silti löytyä Golftiimin myymälästä – aina kannattaa kysyä! Huoltopalvelu hoituu ProShopin kautta. Golftiimiltä saat myös logopallot, logotiit ja logolla varustetut golftekstiilit vaikka yrityksellesi. Kysy tarjous!

Golftiimin tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa palvelee Tia Hovila, tia(a)golftiimi.fi, puh. 044 305 0265. Tuoreimmat uutiset löydät myös Facebookista.