Sää PuulaGolfissa
PuulaGolf
4:20 pm, 28 toukokuun, 2023
16°C
pilvinen
Wind: 22 Km/h
Pressure: 1012 mb
Sunrise: 03:49
Sunset: 22:32

Etämaksutavat

Epassi

ePassi

Maksa hinnaston mukainen green fee ePassilla ennen lähtöä, joko suoraan sovelluksesta tai lähettämällä ePassiin kytketty puhelinnumerosi osoitteeseen caddiemaster (a) puulagolf.fi. Kirjoita viestiin nimesi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi. 

smartum

Smartum

Maksa hinnaston mukainen green fee Smartumin mobiilipalvelussa ennen lähtöä ja lähetä osoitteeseen caddiemaster (a) puulagolf.fi seuraavat tiedot: maksutapa Smartum, nimesi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi.

Edenred

Edenred

Maksa hinnaston mukainen green fee Edenredin mobiilipalvelussa ennen lähtöä ja lähetä osoitteeseen caddiemaster (a) puulagolf.fi seuraavat tiedot: maksutapa Edenred, nimesi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi.

eazybreak

Eazybreak

Maksa hinnaston mukainen green fee Ezybreakin mobiilipalvelussa ennen lähtöä ja lähetä osoitteeseen caddiemaster (a) puulagolf.fi seuraavat tiedot: maksutapa Eazybreak, nimesi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi.

1200px-MobilePay_logo.svg

MobilePay

Maksa hinnaston mukainen green fee ennen lähtöä Mobilepaylla klikkaamalla tästä tai käyttämällä suorakoodia 39429. Kirjoita kommenttikenttään nimesi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi. 

yhteistyöseura

Yhteistyöseura

Lähetä osoitteeseen caddiemaster (a) puulagolf.fi seuraavat tiedot: maksutapa, palaajan nimi, millä yhteistyökentistä on osakkuus, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi.

sarjakortti

Sarjakortti

Lähetä sarjakorttitunnus ennen lähtöä osoitteeseen caddiemaster (a) puulagolf.fi. Kirjoita viestiin sarjakortin käyttäjän nimi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi. 

pelilippu

Pelilippu

Lähetä tieto pelilipusta osoitteeseen caddiemaster (a) puulagolf.fi ennen lähtöä. Kirjoita viestiin lipun tyyppi, pelaajan nimi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi. Itse pelilipun voit laittaa kirjekuoreen ja pudottaa kuoren taukokatoksen postilaatikkoon. 

käteinen

Käteinen ja liikuntaseteli

Hinnaston mukaisen maksun käteisellä tai liikuntaseteleillä voi suorittaa taukokatoksen postilaatikkoon. Lisää maksu kirjekuoreen, kirjoita kuoreen pelaajan nimi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi ja pudota kuori postilaatikkoon. 

suoramaksu

Suoramaksu

Maksa hinnaston mukainen green fee suoraan PuulaGolf Oy:n tilille FI73 5105 0620 0785 87. Lähetä tieto pelaamisesta ja maksusta osoitteeseen caddiemaster (a) puulagolf.fi  ennen lähtöä. Kirjoita viestiin, pelaajan nimi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi.