Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Juniorigolf 2023

Kaudella 2023 junioreiden harjoituksia järjestetään pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa. Harjoituksia järjestetään keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17:30-18:30. Ensimmäiset harjoitukset pidetään keskiviikkona 31.5. Harjoitukset on suunnattu yli 7-vuotiaille junioreille.

Golf on junioreille edullinen harrastus. Junioreiden harjoitusten kausimaksu on vain 25 €/kausi (sisältäen ohjatut harjoitukset sekä välineet ja pallot). Seuran jäsenille harjoitukset ovat ilmaiset. Juniori jäsenmaksu on 30€. Peruskurssi, seuran jäsenyys ja kausipelioikeus on hinnoiteltu aktiivisen harrastuksen aloittaville junioreille erittäin edulliseksi, löydät hinnat Golfopetus-sivulta. Esimerkiksi alle 12-vuotias greencardin suorittanut juniori saa pelata kentällä vanhemman seurassa ilmaiseksi.

Golfia pelataan raikkaassa ulkoilmassa ja liikunta tulee pelin lomassa kuin itsestään. Golf kehittää tehokkaasti nuoren arkielämässä tarvittavia taitoja kuten lihaskoordinaatiota, pitkäjänteisyyttä, keskittymiskykyä, tunteiden hallintaa ja sosiaalisia taitoja. Golfin voi aloittaa missä iässä tahansa. Golf sopii yhtä hyvin päälajiksi kuin myös mukavasti vaihteluksi muiden harrastuksien joukkoon. Golf sopii myös hyvin koko perheen harrastukseksi, jossa lapset, vanhemmat ja isovanhemmat voivat viettää yhteistä aikaa golfin parissa.

Lisätietoja PuulaGolfin junioritoiminnasta antaa Kari Lappalainen, p. 040 529 5249.