Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Vieraspelaajalle

Olet lämpimästi tervetullut PuulaGolfiin!

Vieraspelaajan ajanvaraus

Alla olevasta linkistä näet vapaat ajat. Ajanvarausta varten vieraspelaajien tulee rekisteröityä Wisegolfiin, jonka jälkeen he voivat PuulaGolfin kentän valitsemalla selata vapaita aikoja ja tehdä varauksen.

VAPAAT AJAT


Hinnasto

Etänä voit myös maksaa esim. MobilePayllä (suoranro 39429), Smartumilla tai ePassilla. Klubin ollessa kiinni, tee normaalisti varaus Wisegolfin apin kautta ja merkkaa pihallamme olevan taukokatoksen postilaatikossa olevaan kansioon milloin kävit pelaamassa ja miten maksu hoidetaan.

Majoitusta

PuulaGolfin kentän lähettyvillä, saman tien varrella n. 500 metrin päässä, sijaitseva Reinikkalan kartano tarjoaa kotimajoitusta historiallisessa ja idyllisessä kartanomiljöössä. Majoitus on järjestetty pihapiiriin kuuluvissa rakennuksissa. Majoitus esim. Havulassa maksaa kahdelle hengelle noin120 € / yö, sis. liinavaatteet ja alku- / loppusiivouksen. Aittamajoitus maksaa noin 100 € / yö kahdelle hengelle. Aamupalat ja saunat on sovittavissa erikseen. Majoitusta ja tarkempia hintoja voi tiedustella suoraan kartanon isännältä: Juha Rautjärvi p. 040-719 43 60.

Katso myös:


Kangasniemen palvelut

Koe Kangasniemen luonnon, palvelujen ja kulttuurin moninaisuus!


Ajankohtaista Puulagolfissa