Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Ry:n puheenjohtajan ja kapteenin tervehdys

Mukavaa golfkauden ‘24 alkua!

Varma kevään merkki on golfkenttien avautuminen ja sen myötä “muuttolintujen” palaaminen Kangasniemelle. PuulaGolf:n kausi 2024 avattiin vapunpäivänä eli keskiviikosta lähtien kentällä on käynyt melkoinen kuhina. Onpa ollut hienoa nähdä ja kuulla monia jälleennäkemisiä kentällä pitkän talven jälkeen.
PuulaGolf ry:n ohjaksissa on edelleen tuttu ladykaksikko: puheenjohtajana Anni Laitinen ja kapteenina Taina Vuojolahti. Me molemmat olemme jo ennättäneet testata, kuinka pelitaidot ovat talvehtineet ja kannustamme sinutkin kirmaamaan kentälle pikinmiten!
Viralliset kapteenin ja puheenjohtajan avauslyönnit lyödään lauantaina 11.5. Kapteenin kannu- kisan yhteydessä. llmoittauduthan mukaan kauden ensimmäiseen kilpailuun. Tiiaikalähdöt ovat klo 12 alkaen ja kilpailumuotona on 18r pb HCP. Kaikki pelaajat tiiaavat punaisilta tiipaikoilta.
PuulaGolf ry järjestää kauden aikana monenlaista tekemistä jäsenilleen. Tule rohkeasti mukaan toimintaamme! Tarjolla on green card-kursseja uusille harrastajille, lajiopetusta seuran jäsenille, kilpailuja ja erilaisia tapahtumia. Tavoitteenamme on, että tapahtumiin voi osallistua matalalla kynnyksellä ja jäsenten toiveita on kuunneltu tässäkin asiassa. Yritämme järjestää erilaisia pelimuotoja- ja tapahtumia, periaatteella jokaiselle jotakin.
Kuten olette varmasti huomanneetkin, PuulaGolf on ottanut käyttöön WiseGolf:n. Uuteen järjestelmään opettelu vaatii aikansa, joten pyydämme ymmärrystä esimerkiksi kilpailujärjestelyissä ilmenneistä haasteista. Mekin harjoittelemme uutta järjestelmää ja opimme kantapään kautta käytänteitä. Kilpailuissa käytämme GameBook-sovellusta, ja pyrimme järjestelemään lähtöryhmät siten, että jokaisessa ryhmässä olisi ainakin yksi henkilö, joka on jo aiemmin käyttänyt GB-sovellusta.
Seuran kilpailu- ja tapahtumatoiminta onnistuu pääosin vapaaehtoisten työpanoksen ansiosta ja, jotta voimme jatkossakin järjestää yhtä laajalti toimintaa, tarvitsemme lisää vapaaehtoisia avuksemme. Kauden 2024 tapahtuma- ja kilpailukalenterin runko on valmiina, mutta muutamista kilpailuista puuttuu kilpailun johtajia. Joten ilmoittaudu mukaan tekevään joukkoomme! Me autamme sinua, yksin ei tarvitse vastuuta kantaa.

Toivotamme pitkää ja lämmintä golfkautta!
Nähdään kentällä!
Anni Laitinen & Taina Vuojolahti